Bezorgen en ophalen

Kan ik mijn bestelling op komen halen?
Heb je liever zelf direct je bier in handen of wil je besparen op de verzendkosten? Ophalen is mogelijk! Je kunt tijdens het bestelproces aangeven dat je het bier komt ophalen. Wij nemen snel contact met je op! Vergeet niet om je legitimatie mee te nemen!

Kan ik mijn bestelling volgen door middel van Track & Trace?
Op het moment dat je bestelling ons magazijn verlaat krijg je een e-mail met daarin een Track & Trace code. Zo kun je zelf ook je bestelling volgen.

Wanneer bezorgt Biermunitie?
In principe versturen wij alle bestellingen 1 keer in de week, zodra je bestelling ons magazijn verlaat krijg je een e-mail met daarin een Track & Trace code.

Waarom wordt er bij de bezorging om mijn leeftijd gevraagd?

Biermunitie wil en mag geen alcohol verkopen en leveren aan personen onder de 18 jaar. Wij hebben in de bestelprocedure verschillende leeftijdscontroles ingebouwd. Om te zorgen dat een meerderjarige de speciaalbieren in ontvangst neemt, kan de bezorger om legitimatie vragen. Lees hierover meer in onze Algemene Voorwaarden.

Wat gebeurt er als er bij de bezorging niemand van 18 jaar of ouder aanwezig is?

Biermunitie wil en mag geen alcohol verkopen en leveren aan personen onder de 18 jaar. Als er geen meerderjarige persoon aanwezig is om de speciaalbieren in ontvangst te nemen, mag de bezorger het pakket niet afgeven en zal het behandelen als wanneer er niemand thuis is.


«   »