Bestellen

Kan ik mijn bestelling annuleren?
Foutje gemaakt? Als je bestelling ons magazijn nog niet verlaten heeft, is annuleren zo geregeld. Dus zorg dat je snel bent en neem contact met ons op: info@biermunitie.nl

Kan ik mijn bestelling wijzigen?
Als je definitief een bestelling hebt geplaatst is het niet mogelijk om deze direct te wijzigen. Ben je iets vergeten of wil je ergens vanaf, geen nood, neem contact met ons op: info@biermunitie.nl. Let op, dit is alleen mogelijk als je bestelling ons magazijn nog niet heeft verlaten!

Mijn bestelling is beschadigd, wat kan ik doen?
Ondanks dat wij en onze bezorgers met de grootst mogelijke zorg de bestelling bij je afleveren, kan het voorkomen dat de bestelling beschadigd raakt. Paniek, enorm zonde van het bier! Maak een foto van het beschadigde product en neem binnen 2 dagen nadat je het pakket hebt ontvangen contact met ons op: info@biermunitie.nl

Mijn bestelling is na 3 dagen nog niet bezorgd?
Ow nee, je munitie aan bier is na 3 dagen nog niet bezorgd?! Balen,  wij gaan op zoek naar je bier. Neem snel contact met ons op: info@biermunitie.nl

Lees meer »

Bezorgen en ophalen

Kan ik mijn bestelling op komen halen?
Heb je liever zelf direct je bier in handen of wil je besparen op de verzendkosten? Ophalen is mogelijk! Je kunt tijdens het bestelproces aangeven dat je het bier komt ophalen. Wij nemen snel contact met je op! Vergeet niet om je legitimatie mee te nemen!

Kan ik mijn bestelling volgen door middel van Track & Trace?
Op het moment dat je bestelling ons magazijn verlaat krijg je een e-mail met daarin een Track & Trace code. Zo kun je zelf ook je bestelling volgen.

Wanneer bezorgt Biermunitie?
In principe versturen wij alle bestellingen 1 keer in de week, zodra je bestelling ons magazijn verlaat krijg je een e-mail met daarin een Track & Trace code.

Waarom wordt er bij de bezorging om mijn leeftijd gevraagd?

Biermunitie wil en mag geen alcohol verkopen en leveren aan personen onder de 18 jaar. Wij hebben in de bestelprocedure verschillende leeftijdscontroles ingebouwd. Om te zorgen dat een meerderjarige de speciaalbieren in ontvangst neemt, kan de bezorger om legitimatie vragen. Lees hierover meer in onze Algemene Voorwaarden.

Wat gebeurt er als er bij de bezorging niemand van 18 jaar of ouder aanwezig is?

Biermunitie wil en mag geen alcohol verkopen en leveren aan personen onder de 18 jaar. Als er geen meerderjarige persoon aanwezig is om de speciaalbieren in ontvangst te nemen, mag de bezorger het pakket niet afgeven en zal het behandelen als wanneer er niemand thuis is.

Lees meer »

Betalen

Hoe kan ik betalen?
Je betaalt via iDEAL.

Heb je gekozen voor een bierabonnement?

het abonnement betaal je in één keer via iDEAL. Na ontvangst van de betaling sturen wij je het eerste pakket toe.

Hoe zit het met de verzendkosten?
Afhankelijk van de grootte van je bestelling bedragen de verzendkosten €5,95 of €8,75 per bestelling.

Lees meer »

Bier

Ik vind het bier niet lekker, krijg ik mijn geld terug?
Wat?! Vind je het bier niet lekker? Onze pakketten zijn samengesteld voor een breed leger aan bierliefhebbers. Helaas is het niet mogelijk om je geld terug te krijgen. Geef je wel een seintje als je iets niet lekker vindt, dan gaan wij aan het werk! Doe dit via info@biermunitie.nl

Hoe zit het met de prijzen qua BTW en statiegeld?
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW en statiegeld. Alleen komen de verzendkosten er nog bij, tenzij je ervoor kiest om je gezicht aan ons te laten zien en je de bestelling zelf komt ophalen.

Lees meer »

Bierabonnement

Stopt mijn Biermunitie-abonnement automatisch?
Ja! Alle bierabonnementen van Biermunitie hebben een vaste looptijd en worden niet automatisch verlengd. Geen addertjes onder het gras!

Kan ik mijn Biermunitie-abonnement wijzigen?
Het abonnement is altijd omzetbaar of te pauzeren, you're wish is our command! Laat het ons alleen even weten via info@biermunitie.nl 

Lees meer »

Retourneren

Kan ik mijn bestelling terugsturen?
Wat?! Je wilt de bestelling terugsturen? Jammer!

Je hebt de mogelijkheid om de bestelling, zonder opgave van redenen, aan ons te retourneren. Doe dit binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Let op: de producten dienen compleet, onbeschadigd, niet-aangebroken en in originele staat aan ons geretourneerd te worden naar onderstaand retour adres:

Biermunitie
Fuut 27
1616 GR, Hoogkarspel

Vermeld bij het terugsturen altijd je ordernummer & klantgegevens. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant, wij vergoeden deze niet! Uiterlijk binnen 14 dagen nadat wij de retourzending in ons magazijn hebben ontvangen zullen wij de betaling van de waarde van de bestelling aan je terugstorten op de bij ons bekende tegenrekening.

Lees meer »

Overige vragen

Wat doen jullie met mijn persoonlijke gegevens?
Wij begrijpen dat je niet wilt dat je gedronken bierhistorie en persoonlijke gegevens op straat komen te liggen. Lees voor wat we precies met je data doen ons Privacybeleid.

Lees meer »